39.jpg
Ajomatka sujui todella nopeesti. Hugo oli ajaa monta kertaa toisia autoja päin. Mä nimittäin koko matkan ajan kuiskin en korvaan mitä mä aioin tehä tänä yönä sille.
Kun me saavuttiin mun luo, me juostiin sisälle, makuuhuoneeseen niin nopeasti kuin päästiin.


40.jpg
Hugo otti musta kiinni molemmin käsin ja suuteli mua kovaa ja intohimoisesti. Se kaatoi mut sängylle ja mä vedin sen mun päälle suudelmaan. Mikä suutelija.
Hetken jos toisenkin päästä olimme molemmat hyvin uupuneita monien ihanien hetkien tyydyttämiä.


41.jpg
Nukahdimme ja aattelin että Hugo oli parasta mitä mulle oli koskaan tapahtunut.


42.jpg
Yön seikkailun jälkeen pyysin sitten viimeinki Hugoa muuttamaan mun luo. Se suostu, ja toi tosi paljon rahaa meiän yhteiselle tilille.
Meillä oli vielä paljon totuteltavaa yhteiseen eloon. Ainakin vessa-ajat.
Mä en ymmärrä miten Hugolla saattoi aamuvessarutiinit kestää puoli tuntia! Mullakin menee vain 25 minuuttia!


43.jpg
Myös siivousvuoroista piti sopia. Talossa mä olin se joka siivosi, kokkasi ja vaihtoi kissanhiekat. Hugo vain istui, söi ja kattoi televisiota.
Onneks sille sentään kelpasi mun tekemä ruoka.


44.jpg
Pari viikkoa yhteisen elon jälkeen mä olin alkanut tuntemaan pahaa oloa. En tiiä johtuiko mun paha olo ruuasta, vai mistä. Ehkä oon alleriginen jollekin. Vaikka Hugon partavedelle. Ei tää onneks vakavaa oo.
En pysty ainakaa lihoamaan kun kaikki mitä syön tulee ylös.


45.jpg
Eräänä päivänä sain tarpeekseni Hugon laiskotteluita, ja patisitin sen töihin. Halusin Hugostani poliisin, mutta Hugo halusi mielummin lääkäriksi. Kyllähän seki on ihan kiva ammatti, mutta poliisilla on univormu.


47.jpg
Postiluukusta löytyi uusin muodin lehti: Fashiön. Siellä luki että vihreät vaatteet ja vaaleat hiukset on nykyään ihan öut. Katsoin itseäni, ja huomasin että olin vaaleahiuksinen nainen, joka käytti vihreitä vaatteita. Se saisi muuttua.


48.jpg
Varasin ensitöikseni kampaajalta ajan itselleni, ja värjäytin siellä hiukseni tummanruskeiksi. Pidän kovasti tuosta väristä. Vaihdoin myös tyyliäni, ja kävin ostamasta Sappalasta itselleni farkkuhaalarin ja punavalkoraitapaidan.
Uusi arkiasuni paljasti möhömahani.
Mietin kovasti että miten mahani saattoi olla noin pyöreä, vaikka joka aamu oli joutunut käymään oksentamassa aamupalani.

Mieleeni tuli vain yksi järkevä ajatus. Hugo yritti lihottaa minua lihotuspillereillä

Ei vaan. Voisinkohan olla raskaana?